Terug naar overzicht

Steigerhouten loungesets

Op zoek naar een steigerhouten loungeset voor in uw tuin? Daar helpen wij u bij Loods Roden graag aan! Met een steigerhouten loungeset geeft u uw tuin een moderne uitstraling. Doordat wij de loungesets op maat maken weet u  altijd zeker dat deze perfect bij de afmetingen van je tuin past. Doordat wij persoonlijk naar uw stijl en wensen kijken weet u daarbij ook zeker dat uw gepersonaliseerde loungeset uniek zal zijn. Tijdens lange zomeravonden geniet u dankzij de op maat gemaakte kussens van optimaal comfort. Ideaal wanneer u visite verwacht of voor een gezellige avond met het gezin. Het voordeel van een steigerhouten loungeset is overigens dat deze uit verschillende onderdelen bestaat die allemaal in dezelfde moderne stijl zijn. Zo heb je voldoende zitplekken zonder dat u extra stoelen erbij hoeft te zetten. Dit is niet alleen praktisch, het oogt ook lekker opgeruimd. Daarnaast scheelt het een hoop opbergruimte.

Contact opnemen

Steigerhouten loungesets op maat

Uw tuin helemaal afmaken met een steigerhouten loungsets op maat? Elke tuin of overkapping heeft verschillende afmetingen en het is heel prettig wanneer daar een bijpassende steigerhouten tuinset geplaatst kan worden. Wij maken uw idee tot werkelijkheid en wij maken uw eigen steigerhouten loungeset geheel op maat. Hierdoor benut u elk hoekje van uw tuin en beleeft u met vrienden of familie de meest relaxte zomeravonden. Een mooie loungeset hoeft niet duur te zijn, daarom hanteren wij scherpe prijzen. Hierdoor kan u elk voorjaar en iedere zomer genieten van je eigen steigerhouten loungeset die speciaal voor uw tuin op maat gemaakt is.

Wanneer u uw loungeset op maat laat maken dan wilt u daar misschien ook wel bijpassende kussens op maat bij. Elke loungeset die wij maken is uniek, speciaal om deze reden maken wij ook bijpassende kussens op maat bij! Wij bieden hiervoor verschillende soorten stof aan tegen een groot pallet aan kleuren. 

Uw ontwerp wordt werkelijkheid

Een tuin moet kloppen, en u steekt waarschijnlijk veel tijd in uw tuin om dit geheel naar je wensen in te delen. Wanneer u uw tuin geheel naar wens hebt ingedeeld kunt u hier na een lange werkdag of in uw vakantie heerlijk tot rust komen. Misschien is uw tuin ingedeeld in verschillende perkjes of heeft u speelse elementen verwerkt in uw tuin. Hierdoor kan het voorkomen dat een reguliere loungeset niet voldoet aan uw verwachtingen. Wij van Loods Roden maken alle tuinmeubelen geheel op maat. Dit hoeft niet perse van steigerhout te zijn, maar mag ook van een andere houtsoort gemaakt worden. Wilt u een stoere en robuuste loungeset op maat? Of heeft u liever een zachtere en rustigere uitstraling van de loungeset. Dit laten we heel aan u over, maak uw eigen ontwerp of tekening en wij zorgen voor de rest!

Steigerhout combineren met verschillende materialen

Is een reguliere steigerhouten loungeset of hoekbank misschien iets te saai voor uw tuin? Mag het van u allemaal wel wat stoerder en robuuster? Dat is bij Loods Roden geen enkel probleem. Wij maken los van de “reguliere” steigerhouten hoekbanken ook variaties op deze banken. Wat dacht u van een industriële loungeset? Dit kan een houten hoekbank zit in combinatie met stoere RVS of Metaal gecombineerde elementen. Hierdoor maakt u van uw loungeset een echte eyecatcher. 

Onderhoud Steigerhouten loungeset

Het goed onderhouden van een Steigerhouten loungeset en andere Steigerhouten meubelen is van groot belang. Op die manier blijf je jarenlang plezier hebben van een nette loungeset. Door het goed onderhouden voorkom je namelijk krassen en nare vlekken. Door het steigerhout te behandelen met een olie behandeling zorg je dat de kleur van je loungeset beschermd wordt. De Drywood Woodoil is een watergedragen, niet filmvormende product dat hout waterafstotend maakt. Het product dringt diep in het hout en is in zowel naturel als in diverse kleuren beschikbaar. Benieuwd naar welke onderhouds oplossing het meest geschikt is voor jouw loungeset? neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren je dan graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer dan alleen Steigerhouten loungesets

Wij houden ervan om meubelen te maken op maat, met oog voor design en een puike afronding. Wij werken graag met hout en houden ervan om om hier de tofste items van te maken. Zijn steigerhouten loungesets wellicht iets aan de grote kant voor uw tuin? Wij maken ook graag stoelen en banken, Salontafels en hockers, mooie eettafels én bartafels. Voor ons is geen project te gek, uw idee maken wij werkelijkheid. Daarnaast maken wij naast steigerhouten meubels ook meubels van andere soorten hout en materialen. Gaat u bijvoorbeeld liever voor eikenhout of boomstam – eiken? U kunt ook hiervoor bij ons terecht! 

 

Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident