Terug naar overzicht

Steigerhouten loungesets

Je tuin helemaal afmaken met een steigerhouten loungsets op maat? Elke tuin of overkapping heeft verschillende afmetingen en het is heel prettig wanneer daar een bijpassende steigerhouten tuinset geplaatst kan worden. Wij maken jouw idee tot werkelijkheid en maken jouw eigen steigerhouten loungeset geheel op maat. Hierdoor benut je elk hoekje van je tuin en beleef je met vrienden of familie de meest relaxte zomeravonden. Een mooie loungeset hoeft niet duur te zijn, daarom hanteren wij scherpe prijzen. Hierdoor kan jij elk voorjaar en iedere zomer genieten van je eigen steigerhouten loungeset die speciaal voor jouw tuin op maat gemaakt is.

Wanneer jij je loungeset op maat laat maken dan wil je daar misschien ook wel bijpassende kussens op maat bij. Elke loungeset die wij maken is uniek, speciaal om deze reden maken wij ook bijpassende kussens op maat bij! Wij bieden hiervoor verschillende soorten stof aan tegen een groot pallet aan kleuren. 

Contact opnemen

Jouw ontwerp wordt werkelijkheid

Een tuin moet kloppen, en je steekt waarschijnlijk veel tijd in je tuin om dit geheel naar je wensen in te delen. Wanneer je je tuin geheel naar wens hebt ingedeeld kan je hier na een lange werkdag of in je vakantie heerlijk tot rust komen. Misschien is je tuin ingedeelt in verschillende perkjes of heb je speelse elementen verwerkt in je tuin. Hierdoor kan het voorkomen dat een reguliere loungeset niet voldoet aan je verwachtingen. Wij van Loods Roden maken alle tuinmeubelen geheel op maat. Dit hoeft niet perse van steigerhout te zijn, maar mag ook van een andere houtsoort gemaakt worden. Wil je een stoere en robuuste loungeset op maat? Of heb je liever een zachtere en rustigere uitstraling van de loungeset. Dit laten we heel aan jou over, maak je eigen ontwerp of tekening en wij zorgen voor de rest!

Steigerhout combineren met verschillende materialen

Is een reguliere steigerhouten loungeset of hoekbank misschien iets te saai voor jouw tuin? Mag het van jou allemaal wel wat stoerder en robuuster? Dat is bij Loods Roden geen enkel probleem. Wij maken los van de “reguliere” steigerhouten hoekbanken ook variaties op deze banken. Wat dacht je van een industriële loungeset? Dit kan een houten hoekbank zit in combinatie met stoere RVS of Metaal gecombineerde elementen. Hierdoor maak je van jouw hoekbank echt een eyecatcher. 

Meer dan alleen Steigerhouten loungesets

Wij houden ervan om meubelen te maken op maat, met oog voor design en een puike afronding. Wij werken graag met hout en houden ervan om om hier de tofste items van te maken. Zijn steigerhouten loungesets wellicht iets aan de grote kant voor jouw tuin? Wij maken ook graag stoelen en banken, Salontafels en hockers, mooie eettafels én bartafels. Voor ons is geen project te gek, jouw idee maken wij werkelijkheid.

 

Contact opnemen
© Loods Roden 2021
Webontwikkeling door Convident