Terug naar overzicht

Steigerhouten hoekbanken

Zoekt u steigerhouten hoekbanken? Bij Loods Roden bent u aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in steigerhouten en industriële meubelen. Met onze meubelen geven wij jouw huis een mooie robuuste en stoere uitstraling. In ons assortiment hebben wij nu 8 verschillende soorten steigerhouten hoekbanken. Wij kunnen meubelen voor u personaliseren zodat deze perfect aansluit bij uw wensen. Hoe gaat dat in zijn werk vraagt u zich af? Doordat wij maatwerk kunnen bieden vanuit onze werkplaats is het aanpassen van de meubelen qua kleur of afmetingen geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Voorbeeldprijs;

Afmeting hoekbank;
250cm x 250cm €600
 (excl. btw)
Inclusief kussenset €1000 (excl. btw)

Contact opnemen

Maak uw kamer tot één geheel

De keuze uit steigerhouten meubelen zorgt ervoor dat direct opvalt. Dit komt door de unieke robuuste uitstraling die de meubelen geven aan uw huis. Om uw huis helemaal compleet te maken raden wij daarom aan om te kiezen uit meerdere steigerhouten meubelen. Zo kunt u uw steigerhouten inrichtingsstijl laten terugkomen in uw hele huis. Bekijk bijvoorbeeld eens onze steigerhouten loungesets waar u heerlijk kan genieten samen met vrienden of familie.

Kussens op maat

Bij het kiezen van meubelen is het belangrijk dat de kussens daar goed bijpassen. Met goede bijpassende kussens zorg je voor een complete uitstraling van jouw huis. Dit is de reden waarom wij ook de kussens op maat laten maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u heerlijk kan genieten van uw steigerhouten hoekbank.

Onderhoud

De onderhoud is een belangrijk punt van steigerhouten meubelen dat zeker niet vergeten mag worden. Het zou zonde zijn als er nare vlekken of krassen op uw meubelen komen. Wij bieden daarom een oplossing waarmee u dit kan voorkomen: oliebehandelingen. Een product wat wij aanbieden dat perfect de kleur van uw meubelen beschermt is Drywood Woodoil.

Contact opnemen
© Loods Roden 2021
Webontwikkeling door Convident