Terug naar overzicht

Steigerhouten hoekbanken

Zoekt u steigerhouten hoekbanken? Bij Loods Roden bent u aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in steigerhouten en industriële meubelen. Met onze meubelen geven wij jouw huis een mooie robuuste en stoere uitstraling. In ons assortiment hebben wij nu 8 verschillende soorten steigerhouten hoekbanken. Wij kunnen meubelen voor u personaliseren zodat deze perfect aansluit bij uw wensen. Hoe gaat dat in zijn werk vraagt u zich af? Doordat wij maatwerk kunnen bieden vanuit onze werkplaats is het aanpassen van de meubelen qua kleur of afmetingen geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Steigerhouten hoekbank op maat

Bij Loods Roden maken wij uw nieuwe steigerhouten hoekbanken op maat. Op die manier past deze perfect bij de afmetingen van uw tuin of overkapping, wat zorgt voor een nette en afgewerkte uitstraling. Samen kijken we naar de mogelijkheden die uw tuin te bieden heeft. Vaak is er namelijk meer mogelijk dan dat u bij voorhand denkt. Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met de realisatie uw gepersonaliseerde steigerhouten hoekbank. Zodra wij deze bij u thuis geleverd hebben of u deze bij onze werkplaats opgehaald heeft hoeft u nog maar 1 ding te doen: er de hele zomer van genieten. Een steigerhouten hoekbank in combinatie met op maat gemaakte kussens zorgt namelijk voor het perfecte comfort in uw tuin voor elke gelegenheid. of u nou de buren uitnodigt voor een barbecue, gaat borrelen met vrienden of voor een tuindag met het gezin: een steigerhouten hoekbank is ideaal!

Maak uw kamer tot één geheel

De keuze uit steigerhouten meubelen zorgt ervoor dat uw interieur direct opvalt. Dit komt door de unieke robuuste uitstraling die de meubelen geven aan uw huis. Om uw huis helemaal compleet te maken raden wij daarom aan om te kiezen uit meerdere steigerhouten meubelen. Zo kunt u uw steigerhouten inrichtingsstijl laten terugkomen in en rondom uw hele huis. Bekijk bijvoorbeeld eens onze steigerhouten loungesets waar u heerlijk kan genieten samen met vrienden of familie.

Kussens op maat

Bij het kiezen van meubelen is het belangrijk dat de kussens daar goed bijpassen. Met goede bijpassende kussens zorgt u voor een complete uitstraling van uw huis. Dit is de reden waarom wij ook de kussens op maat laten maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u heerlijk kan genieten van uw steigerhouten hoekbank. Ook heeft u keuze tussen verschillende soorten stoffen voor uw kussen. Met de kussens van Sunproof Cartenza Uni stof kiest u voor een materiaal wat u zowel buiten als binnenshuis kunt gebruiken en beschikbaar is in ruim 40 verschillende soorten kleuren. Of gaat u toch voor Sunproof Southhend met de beste prijs/kwaliteitverhouding die wij bieden in veel trendy kleuren? Tot slot kunt u kiezen voor sunproof Copacobanna, die uitermate geschikt is om buiten te gebruiken?

Onderhoud

Het onderhoud is een belangrijk punt van steigerhouten meubelen dat zeker niet vergeten mag worden. Het zou zonde zijn als er nare vlekken of krassen op uw meubelen komen. Wij bieden daarom een oplossing waarmee u dit kan voorkomen: oliebehandelingen. Een product wat wij aanbieden dat perfect de kleur van uw meubelen beschermt is Drywood Woodoil. Dit is een water dragende, niet filmvormend product dat er voor zorgt dat uw steigerhouten hoekbank waterdicht wordt. daarnaast beschermt deze het hout tegen krassen en vlekken.

Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident