Terug naar overzicht

Badkamer meubelen

Heerlijk tot rust komen met jouw eigen steigerhouten badkamermeubelen? Een badkamer is een plek om heerlijk tot rust te komen. De functie van deze ruimte is naast het praktische aspect vooral gericht op ontspanning. Met een steigerhout badmeubel kan je jouw badkamer helemaal personaliseren naar eigen smaak. Het voordeel van een badmeubel dat is gemaakt van steigerhout is dat het een hele robuuste uitstraling geeft. Je geeft jouw badkamer als het ware een stukje karakter mee. Ben je benieuwd hoe wij jouw badkamermeubel op maat kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Badkamer meubel op maat

Bij het kiezen van meubelen voor jouw perfecte badkamer is elke meubel erg belangrijk. De meubelen moeten in de juiste stijl , goede kleur en juiste maat zijn. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je in de badkamer komt je heerlijk tot rust kan komen. Om een handje te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer kunnen wij de meubelen precies op maat maken. zo kun je steigerhouten badkamermeubelen kiezen die goed aansluiten bij de wensen die je in gedachte hebt.

Bij ons maakt het dan ook niet uit of je een badkamer hebt die groot of klein is. Doordat wij maatwerk kunnen leveren personaliseren wij de meubelen zodat deze geschikt zijn voor uw badkamer. Zoekt u een badkamer meubel hout op maat? Wij maken graag unieke meubelen zodat u heerlijk kan ontspannen.

Steigerhouten wastafel

Wanneer je denkt aan een wastafel dan denk je wellicht niet direct aan een meubel dat bestaat uit hout of steigerhout. Door te kiezen uit materiaal wat niet standaard gebruikt wordt bij het maken van wastafels creëer je een unieke badkamer. Om jouw huis tot een geheel te maken kan je ervoor kiezen om meer steigerhouten meubelen in jouw woning te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten kasten of dressoirs.

Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident