Steigerhouten meubelen

Bij Loods Roden staat maatwerk centraal. Had u nou altijd al uw woning of tuin op willen knappen doormiddel van een prachtig steigerhouten of industriële meubelstuk? Danbent u bij Loods Roden op het juiste adres. Alle meubelen die wij maken zijn op maat gemaakt en daarom perfect voor elke woning. Alles wat wij aanbieden kan worden aangepast naar uw wens, formaat en kleur! Laat u door ons inspireren en neem een kijkje bij ons in de Loods, wij maken voor u een ontwerp die perfect naar uw maat en kleur is! Of heeft u zelf al een ontwerp? Dan zorgen wij, samen met u, voor uw droommeubel!

Steigerhouten meubelen op maat Drenthe

Steigerhouten meubelen op maat

Steigerhouten meubelen én volledig op maat, dan ben je bij Loods Roden aan het juiste adres. Bent je bijvoorbeeld op zoek naar een steigerhouten loungebank of steigerhouten tafel? Wij maken deze geheel naar uw wens. Steigerhouten meubelen zijn geschikt voor zowel in als rondom het huis. Door verschillende meubels te combineren creëer je samenhang tussen binnen en buiten. Dit oogt niet alleen meer als een geheel, u betrekt uw tuin ook nog eens bij het huis. Overigens kunt u bij ons terecht voor een complete woonkamerset, waardoor al u meubels goed bij elkaar passen. Daarnaast zorgt de robuuste look van het steigerhout voor een moderne uitstraling. Benieuwd naar meer mogelijkheden voor steigerhouten meubelen? Neem dan een kijkje bij onze loods in Roden of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor bij u thuis te bespreken!

Stel uw eigen steigerhouten meubelen samen

Voor Loods Roden is eigenlijk geen uitdaging te groot. Daarom gaan we graag in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor de op uw gewenste steigerhouten meubel op maat. Bent u opzoek naar een steigerhouten loungeset, een prachtige eettafel, een badkamermeubel óf misschien wel een bed? Smaken verschillen persoon, maar dit is voor ons geen probleem. Wij stellen graag uw houten meubelen voor uw samen!

Onderhoud

Het onderhoud van uw steigerhouten of industriële meubelen is van groots belang. Het is zonde dat er nare vlekken of krassen op uw meubelen komen. Daarvoor heeft Loods Roden een perfecte oplossing; Oliebehandelingen. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor uw steigerhouten of industriële meubel de beste onderhoud oplossing is.

Levering op steigerhouten meubels

Elk steigerhouten meubel bij Loods Roden is uniek. Daarom is het belangrijk om te vermelden dat er rekening dient te houden met een leveringstijd tussen de 3 à 4 weken. Wanneer de op maat gemaakte meubels klaar zijn voor levering zal er contact met u opgenomen worden. De meubelen mag ik zelf komen halen in Roden, echter bezorgen wij deze ook bij u thuis voor een meerprijs van €25,- in Roden. Buiten Roden vragen wij om een vergoeding van €40 per levering.

 

 

Meer over onderhoud
Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident