Terug naar overzicht

Terras afscheiding

Wij van Loods Roden hebben voor Italia ijssalon en croissanterie uit Roden deze prachtige terras afscheidingen mogen maken. Zo zit iedereen op het terras aangenaam uit de wind, en het zorgt ook nog eens voor extra privacy. De combinatie van steigerhout en glas zorgt voor de perfecte uitstraling die mooi bij dit bedrijf past. De schermen zijn afgewerkt met een olielak zodat deze weer bestendig is. Als extra toevoeging zijn er stevige wielen onder geplaatst zodat ze gemakkelijk op te bergen zijn en altijd kunnen worden verplaatst mocht het nodig zijn.

Ook geïnteresseerd in zulke prachtige en erg praktische terras afschermingen? Neem dan contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden!

Contact opnemen

Onderhoud

Het onderhoud van uw stijgerhouten of industriële meubelen is van groots belang. Het is zonde dat er nare vlekken of krassen op uw meubelen komen. Daarvoor heeft Loods Roden een perfecte oplossing; Oliebehandelingen. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor uw stijgerhouten of industriële meubel de beste onderhoud oplossing is.

Contact opnemen
© Loods Roden 2021
Webontwikkeling door Convident