Terug naar overzicht

Industriële salontafels

Ben je op zoek naar industriële salontafels die perfect past bij jouw inrichting? Door te kiezen uit deze materiaalsoort zorg je voor een stoere uitstraling. Een gezellige feest met vrienden of familie kan je nu vieren in stijl! Loods Roden helpt je graag verder bij het uitzoeken van de perfecte meubelen.

Vaak wordt gedacht dat een meubel in een originele stijl veel geld kost. Bij ons is dit niet het geval omdat wij scherpe prijzen hanteren. In ons assortiment bevinden zich 11 verschillende salontafels. Genoeg keuze om de perfecte tafel uit te kiezen die past bij jouw wensen.

Contact opnemen

Jouw industriële interieur ontwerp

Met een salontafel kan je alle kanten op. Zo kan je met familie en vrienden gezellig een kopje koffie of thee doen om bij te praten. Een industriële tafel draagt bij aan een stoere inrichting wat indruk maakt op andere mensen. Heb je een idee in je hoofd hoe de inrichting eruit moet zien? Loods Roden helpt graag mee om dit werkelijkheid te maken.

Het grote voordeel wat wij bieden is dat de meubelen op maat gemaakt kunnen worden. Zo laten wij industriële salontafels perfect aansluiten bij jouw interieur.

Industriële salontafels combineren

Een industriële inrichting is pas helemaal af wanneer meerdere meubelen in dezelfde stijl zijn. Zo is jouw inrichting helemaal compleet. Neem eens een kijkje tussen onze industriële meubelen die wij aanbieden uit ons assortiment.

Onderhoud

Heb jij thuis industriële of steigerhouten meubelen? Dan is het belangrijk om te weten dat deze goed onderhouden worden. Bij meubelen die niet goed onderhouden worden kunnen sneller krassen of vlekken voorkomen. Loods Roden heeft de oplossing voor dit probleem; oliebehandelingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onderhoud voor uw meubelen.

Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident