Terug naar overzicht

Bartafels

Zoek je industriële bartafels die perfect passen bij jouw wensen en eisen? Voor het ultieme vrijdagmiddag gevoel met vrienden, een hapje en een drankje kan de bartafel niet ontbreken. Zowel in hout als industrieel verkrijgbaar bij Loods Roden. Op maat gemaakt en met bijpassende krukken. Ga voor een volledig industriële woninginrichting met de meubelen van Loods Roden!

Een mooie bartafel die goed past bij jouw inrichting hoeft niet persé duur te zijn. Wij hanteren scherpe prijzen zodat jij elk dag lekker kan genieten van jouw industriële meubelen in jouw huis. In ons assortiment bevinden zich 4 bartafels waar je uit kan kiezen. Wij vinden het belangrijk dat de meubelen goed aansluiten bij jouw woning. Past de tafel op een paar centimeter niet op de plek waar jij hem wilt hebben? Wij kunnen de meubels op maat maken zodat deze perfect aansluit bij de rest van de inrichting.

Contact opnemen

Jouw ontwerp werkelijkheid maken

Een bartafel is erg veelzijdig. Je kan fijne gesprekken voeren met familieleden onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast kan je in het weekend met vrienden genieten van een drankje. Het is daarom belangrijk dat de bartafel voldoet aan al jouw eisen. Heb je al een idee in je hoofd? Wij willen graag helpen om dit idee werkelijkheid te maken!

Het kan zijn dat de bartafel in ons assortiment niet precies aansluit bij de afmetingen waar jij hem hebben wil. Wij kunnen de bartafels op maat maken zodat jouw industriële wooninrichting compleet wordt.

Industriële bartafel combineren

Een industriële bartafel komt perfect tot zijn recht wanneer je deze combineert met meubelen van hetzelfde materiaalsoort. Zo kan je jouw bartafel combineren met een industriële salontafel. De combinatie van dit materiaalsoort zorgt ervoor dat dit een stoere uitstraling geeft. Je kan altijd contact met ons opnemen om inspiratie op te doen over de verschillende stijlen.

Onderhoud

Ben je de eigenaar van industriële of steigerhouten meubelen? Dan is het van belang om deze goed te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat vervelende vlekken of krassen op meubelen worden voorkomen. Wij bieden de oplossing voor dit probleem; oliebehandelingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onderhoud voor uw meubelen.

Contact opnemen
© Loods Roden 2024
Webontwikkeling door Convident