Industriële meubelen

Als u liever kiest voor een stoere en robuuste look dan kunt een kijkje nemen bij onze industriële meubelen. Het assortiment van Loods Roden bestaat uit verschillende industriële meubelen in alle soorten en maten. De meubelen die wij aanbieden zijn allemaal te personaliseren naar gewenste stijl of maten. Wij vinden het maken van industriële meubels op maat erg belangrijk. Wij bieden verschillende soorten industriële meubelen aan. Je kan daarbij denken aan de volgende categorieën: (salon)tafels, tv-meubelen, dressoirs, bartafels, industriële kasten en loft deuren.

Tevens heeft u ook nog keuze in houtsoort, bijvoorbeeld: stoere steigerhout in verschillende diktes, eikenhout of boomstam – eiken.

Stel uw eigen industriële meubelen samen

Een steigerhouten tafel, een eikenhouten dressoir? Smaken verschillen persoon, maar dit is voor ons geen probleem. Wij stellen voor uw industriële woonkamer set samen naar persoonlijke wens.

Industriële meubelen op maat

Een groot tv-meubel voor uw nieuwe flat screen of juist een klein tv-meubel voor een kleinere tv. Bij Loods Roden zijn alle maten bespreekbaar en realiseerbaar. Hetzelfde geldt voor de houtsoort, bij ons heeft u keuze in bijvoorbeeld eikenhout tafels/dressoirs of een stoere steigerhouten tafel met een robuuste look. Dit geldt ook voor de kleur van uw industriële meubelen.

Complete industriële woonkamer set

Loods Roden biedt ook complete industriële woonkamer sets aan. Heeft u een mooie combinatie producten op het oog dan denken wij graag met u mee. In overleg kunnen we een mooie industriële woonkamer set maken die volledig gepersonaliseerd is op uw smaak.  Je kan daarbij denken aan de maten, houtsoort en kleur van de meubelen.

Salontafel

In ons assortiment bieden wij een aantal verschillende soorten industriële salontafels aan. Zo is er een verschil tussen materiaalsoorten, kleuren en ook vormen. Voor uw persoonlijke smaak kunnen wij de salontafels op maat maken.

Tv-meubels / dressoirs

Een tv-meubel is natuurlijk handig voor het wegwerken van allerlei kabels die horen bij de televisie en de daarbij horende apparaten. Wij hebben verschillende soorten industriële tv-meubelen in ons assortiment. Ook kunnen wij gebaseerd op uw woonkamer een maatwerk tv-meubel maken.

Bartafels

Een drankje doen met vrienden, of gezellig een bordspel met de familie? Een industriële bartafel is de perfecte tafel voor u. Wij hebben in ons assortiment beschikking over 4 bartafels. Mocht de perfecte tafel er voor u niet bijzitten dan kunnen wij een bartafel maken die voldoet aan uw wensen.

Industriële kasten

Een industriële kast om uw persoonlijke spullen in op te slaan, of een kast voor de mooie look? Met een industriële kast creëert u de perfecte kamer in huis. Uit ons assortiment bieden wij een aantal verschillende kasten aan. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u een kast op maat maken.

Loft deuren

Uw huis volledig afmaken in een industriële stijl? Onze loftdeuren zijn hiervoor uitermate geschikt. De deuren geven een mooie uitstraling en geven uw huis een extra industriële boost. Vraag je je af of er wel een deur in jouw huis past? Wij kunnen de industriële loftdeuren exact op maat maken zodat er altijd een deur past!

Onderhoud

Het onderhoud van uw steigerhouten of industriële meubelen is van groots belang. Het is zonde dat er nare vlekken of krassen op uw meubelen komen. Daarvoor heeft Loods Roden een perfecte oplossing; Oliebehandelingen. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor uw steigerhouten of industriële meubel de beste onderhoud oplossing is.

Meer over onderhoud
Contact opnemen
© Loods Roden 2021
Webontwikkeling door Convident